UNIKE OPPLEVELSER

Vårt oppdrag er å tilby skreddersydde reiser til unike destinasjoner i hele Europa.

Vi i Travel Consult Nordic har over 30 års erfaring i å arrangere firmaturer for små og store grupper. Vi skreddersyr ditt arrangement fra A til Å. Du får én kontakt som gir tilbud, følger opp booking av fly, hotell, gjennomfører og kvalitetssikrer arrangementet. Vårt nettverk av agenter er av de aller beste i Europa, og vi har levert prosjekter for grupper på over 600 personer på tur samtidig. Disse store gruppene krever høy kompetanse fra våre ansatte og vi er stolt over å ha lykkes. Vi krydrer ditt arrangement med sightseeing, vinsmaking, fotballkamp, Formel 1, båtcruise m.m. Ingenting er umulig for oss og enhver utfordring gleder vi oss til!

Vi har ekspertise innen en rekke spennende aktiviteter i hele Europa.

  • Firma- og kundeturer

  • Fotballturer

  • Formel 1 og racerbilkjøring

  • Båtturer og cruise

  • Gourmetopplevelser

  • Pub til pubrunder

MØT TEAMET

Møt vårt team av reiseeksperter som vil hjelpe deg å skreddersy din neste opplevelse.

Even Engelhardt

Salgssjef

Har jobbet i reise- og eventbransjen i over 30 år og kjenner Europa bedre enn noen. Når han ikke reiser er han lidenskaplig opptatt av kvalitetsmat, jakt og golf.

Jan Ole Kjellesvig

Styreleder

Jobbet i reise- og eventbransjen i 14 år og har bred reiseerfaring, også fra lange opphold utenfor Europa. Når han ikke reiser drikker han for mye kaffe, og er lidenskaplig opptatt av å lære seg nye ting.

Cathrine Mathiassen

Eventkoordinator

Har erfaring fra store selskaper og kjenner hvordan disse ønsker å tilrettelegge sitt opplegg. Cathrine er pratsom, sosial og også veldig glad i god mat.

Janette Kemi

Eventkoordinator

Har erfaring fra både inn- og utland, og har tidligere bodd i Baltikum og Midt-Østen. Hun har lang erfaring med hester og hunder, som hun også skulle ønske hun kunne bruke mer tid på.

VÅRE PARTNERE

Vi jobber med de beste partnerne i bransjen og har et håndplukket team av lokale agenter i hele Europa.

VÅRT LØFTE

Ingen forespørsel er for liten. Er det viktig for deg, er det viktig for oss.