Project Description

Det føles som jeg har kommet til fremtiden samtidig som jeg reiser tilbake i tid når jeg er på byvandring i Valencia by. Kontrasten av det hypermoderne og det gamle er veldig imponerende. Byen blir ikke mindre appellerende med sine flotte strender, brede boulevarder med palmesus og den beste strandmaten i Spania. Faktisk er Spanias nye trendby hjemsted for spanjolenes nasjonalrett, paellaen. Barokke klokketårn, trivelige uteserveringer, appelsintrær, markeder og sjarmerende smågater.

I selve hjertet av Valencia finner vi gamlebyen med  sine koselige kafeer, barer og restauranter. Ikke minst for Europas største matmarked, Mercado Central. Vi anbefaler å innta et måltid i det ovale rom på Aquariet. Valencia har imponerende strender, og kanskje noen av Spanias beste. Playa de la Malvarrosa og El Cabanyal (Las Arenas) bør nevnes her. Silkemykt sand, krystallklart vann med vakre blånyanser, og kafeer og restauranter langs strandpromenaden, Paseo Marítimo. La oss skreddersy ditt arrangement hit og gi dere et minne for livet.

Opplevelser i Valencia

Sightseeing

Valencia har allt hva en beøkende kan ønske av attraksjoner. Her finner man gamlebyen med sine trange gater, middelalderbygninger fredet av UNESCO og arkitektur i verdensklasse som L’Oceanogràfic og arkitekturen i City of Arts. Vi skreddersyr din opplevelse på en unik måte og kan avslutte denne fantastiske rundturen i Valencia med en middag eller lunsj på L’Oceanogràfic med havets dyreliv svømmende over og rundt deg. Det må oppleves!

Katamarancruise

Hva med å leie privat Katamaran? Cruise ned eller opp langs kysten av Valencia. De største av disse Katamaranene tar opp til 200 gjester. Vi skreddersyr opplegget med servering og full forpleining. Hva med å besøke ferskvannslagunen Albufera og ta lunsj på en av de lokale småbrukene. Vi kan også ha BBQ på båten med alle rettigheter. Mens man venter på bespisning kan man bade i lagunen.

Fotballkamp

Valencia spiller i Spansk topp divisjon Primera Division. Stadion heter Estadio Mestalla og har plass til 56 000 tilskuere. Gjennom oss vil du kunne få en fantastisk og spesiell opplevelse med VIP-billetter, servering, guiding og kanskje et besøk av Valencias profilerte stjerner. Ønsker man å besøke stadion på en guidet tur så fikser vi dette. Timer du rett så er både Barcelona og Real Madrid gjester.

Racing med sportsbiler

I Cheste på banen Circuit Ricardo Tormovil vil du få den optimale kjøreopplevelsen. Her kan du teste Porsche, Ferrari og Lamborghini på en av de råeste banene i Spania. I tillegg topper vi denne opplevelsen ved at man er co-pilot sammen med en av de profesjonelle førerne. Etter opplevelsen avslutter vi med lunsj og godt drikke i paddocken eller på restauranten. Gjennom oss vil du kunne få et fantastisk tilbud.

Besøke vingårder

I Valencia har det blitt produsert vin i mer enn 1000 år. Det finnes over 12 000 vinprodusenter i distriktet og de aller fleste benytter druesortene merlot, tempranillo og cabernet sauvignon. Vi guider deg gjennom denne jungelen av produsenter og tar deg meg på de aller mest attraktive og spennende gårdene i Cheste, Marqusado og Capos de Lira. Her testes kvalitetsvin sammen med gode lokale oster og tradisjonell mat.

Tapas Crawl

Denne happeningen er noe av det mest populære vi arrangerer. Vi setter sammen noen av de kuleste og beste tapasbarene i gamlebyen i Valencia. På hver av barene får vi servert drikke og diverse tapasretter sammen med historien bak lokaler og mat. Om ønskelig løser vi oppgaver og lager show sammen med gjestene og de lokale driverne. Dette må bare oppleves!