Project Description

Malaga er en liten perle av dimensjoner, en flott by som kombinerer tradisjon og modernitet. Hit kommer folk for å nyte livets goder, vakre strender, spennende mat, rik historie, og ikke minst, utmerkede golfbaner. I tillegg lever Solkysten virkelig opp til sitt navn med sine 300 soldager i året. Atmosfæren i Malaga er alene en god grunn for å reise dit. Det er en typisk spansk by hvor det meste skjer i et langsomt og behagelig tempo. De mange hotellene er topp moderne og med fantastisk beliggenhet. I Malaga kan du spise som en konge. Spanjoler er kjent for å være eksperter på tapas, og i Malaga kan du besøke utallige koselige  tapas-barer. Be oss om et tilbus så skreddersyr vi ditt arrangement fra A-Å.

Sightseeing

Sightseeing i Malaga byr på noen fantastiske opplevelser innen arkitektur, fjellandsbyer, havet og tradisjoner. Dagsturer opp i fjellene å besøke landsbyene Ronda og Setenil er et minne for livet. De gamle slottene, borgene og kirkene har også en historie å fortelle. Vi tilrettelegger denne opplevelsen slik du ønsker. Selvsagt ordner vi lunsj eller annet måltid – og som vanlig i spennende og nye omgivelser for de fleste.

Katamarancruise

Å leie en privat katamaran og cruise ned langs kysten av Malaga er noe alle bør unne seg. Å se Malaga og de små fiskerlandsbyer fra sjøsiden er helt fantastisk. Det er 300 soldager på Costa Del Sol så man gambler ikke med været. Havet gir de mest fantastiske råvarer slik at man kan nye en skalldyrbuffet og champagne om man ønsker om bord. Eller kanskje man ankrer i en av lagunene og har BBQ på båten.

Besøke vingårder

Det tørre klimaet og fuktigheten fra havet om kvelden er ideelle forhold for god vin. Det er et uttall av fantastiske vinprodusenter og vinhus i Malaga-området. Mest kjent er områdene rundt byen Ronda. Vi har besøkt flere av disse og kan skreddersy en fantastisk vinopplevelse. Turen krydres med besøk hoe en av de lokale haciendaene eller fjellgårdene hvor vi serveres lokale menyer med kortreist mat.

Gokart Grand prix

Det finnes flere muligheter for en skikkelig gokart-opplevelse i Malaga. Malaga circuit er nok den bete som vi har testet. Vi setter opp en Grand Prix turnering for dine gjester hvor det hele ender i en stor finale. Vi ordner profesjonell premieutdelnig, troféer og bilder. Lunsj på banen er fullt mulig og det med alle rettigheter etter løpet.

Tapas-crawl

Denne happeningen er noe av det mest populære vi arrangerer. Vi setter sammen noen av de kuleste og beste tapasbarene i Malaga. På hver av barene får vi servert drikke og diverse tapasretter sammen med historien bak lokaler og mat. Om ønskelig løser vi oppgaver og lager show sammen med gjestene og de lokale driverne. Dette må bare oppleves!

Racing-opplevelse på Campillos Malaga

Hva med en fartsfylt dag på raserbanen i Malaga. Her kan du teste GT biler, Ferrari og Lamborghini. Banen er lokalisert ca 80km fra Malaga. Dere er selv sjåfører i disse racerbilene men vil også oppleve noen runder som co-pilot med en av de profesjonelle førerne. Vi avslutter opplevelsen med god mat og drikke i padocken eller på restauranten.