Project Description

Madrid er Spanias største by og ligger i hjertet av landet. Byen syder av liv hele døgnet og er full av yrende folkeliv og kulturelle severdigheter. Her kan du oppleve alt en av Europas råeste byer har å tilby av pulserende liv, god mat og aktiviteter som blåser skjorta av deg.

Opplevelser i Madrid

Opplev Madrid

Opplev gamle sentrum av Madrid bygget under Habsburg-dynastiet. Beundr kirkene og katedralene, markedene Plaza Major og San Miguel, de mange godt bevarte bygningene i sentrum, klosteret Corpus Cristi las Carboneras og mye mye mer.  Vi tar deg med på en rundtur dere aldri vil glemme. Selvsagt legger vi inn en lunsj på en av de populære tavernaene – eller kanskje i klosteret. Det er ditt valg og ønske.

Madrid og vin

Madrid er omringet av vingårder og kjente produsenter. En tur til distriktet DO Vinos de Madrid er absolutt å anbefale. Her kan man besøke flere produsenter på turen og få smaksprøver på høykvalitets vin. Vi skreddersyr denne opplevelsen for dere og legger inn det lille ekstra som krydrer opplevelsen. Vi spiser en lunsj på en av bodegaene som times etter ønske.

Opplev Real Madrid

Vi ordner billetter og en unik opplevelse på Santiago Bernabéu. Her har vi hatt mange grupper som har fått en opplevelse de sent vil glemme, blant annet med VIP-billetter og muligheter til å møte stjernene. Våre kontakter i klubben hjelper oss med å få til de utroligste opplevelser.

Gokart Grand prix – Carlos Sainz

Det fins flere muligheter for en skikkelig gokartopplevelse i Madrid. Carlos Sainz er en av de råeste innendørsbanene i Spania. Vi setter opp en Grand Prix turnering for dine gjester hvor det hele ender i en stor finale. Vi ordner profesjonell premieutdeling, trofeer og bilder. Lunsj på banen er fullt mulig med alle rettigheter etter løpet.

Tapascrawl

Denne happeningen er noe av det mest populære vi arrangerer. Vi setter sammen noen av de kuleste og beste tapasbarene i Madrid. På hver av barene får vi servert drikke og diverse tapasretter sammen med historien bak lokaler og mat. Om ønskelig løser vi oppgaver og lager show sammen med gjestene og de lokale driverne. Dette må bare oppleves!

Racing opplevelse på Circuit og Jarama

Hva med en fartsfylt dag på racerbanen i Madrid. Her kan du teste GT biler, Ferrari og Lamborghini. Dere er selv sjåfører i disse racerbilene men vil også oppleve noen runder som co-pilot med en av de profesjonelle førerne. Vi avslutter opplevelsen med god mat og drikke i padokken eller på restauranten. Dette er den ultimate kjøreopplevelsen.