Project Description

Barcelona er en av de mest besøkte byene i Verden.  Det er flere grunner til at denne kystbyen er en av våre mest populære destinasjoner for firmaturer. Denne byen yrer av liv og blir garantert en topp opplevelse og et minne for livet for de aller fleste. Vi skreddersyr dine matopplevelser på en av restaurantene ved stranden eller kanskje en Michelin restaurant på toppen av fjellet Montjuic. Nyte et glass vin på Las Ramblas og se folkelivet er et must. Vi tilrettelegger ditt arrangement slik du ønsker og krydrer dette gjerne med å besøke vingården Torres, fotballkamp, båtcharter langs kysten med BBQ, kjøre Ferrarier og andre sportsbiler m.m.

Opplevelser i Barcelona

Opplev Barcelona

For de fleste grupper er det viktig å få oppleve og se noe av byens historie og de mange severdigheter. Sagrada Família, Gaudis casa, camp nou, det gotiske kvarteret og akvariumet er bare noen få eksempler på hva man bør se. TCN skreddersyr dette på en unik måte hvor gruppen står i fokus. Vi arrangerer lunsjer og middager i flere av disse fantastiske kulissene. Dette er en annerledes opplevelse enn man kan ordne på egenhånd.

Barcelona FC

Hvem har ikke et forhold til Barcelona FC? Enten du liker fotball eller ei så vil et besøk på Camp Nou bli et minne for livet. TCN har lang erfaring i store og små arrangementer med Barcelona FC. Vi arrangerer VIP-opplevelser på stadion med privat lounge og besøk av proffene. Ønsker man guidet tur, foredrag med med en av kjendisene eller en lunsj i lokalene så ordner vi naturligvis dette.

Barcelona Tapas crawl

Denne happeningen er noe av det mest populære vi arrangerer. TCN setter sammen noen av de kuleste og beste tapasbarene i Barcelona. På hver av barene får vi servert drikke og diverse tapasretter sammen med historien bak lokaler og mat. Om ønskelig løser vi oppgaver og lager show sammen med gjestene og de lokale driverne. Dette må bare oppleves!

Cruise langs kysten

Hva med å leie privat katamaran? Utforsk Barcelona fra sjøen på en komfortabel måte med en stillegående katamaran. Opplev landemerkene på en annerledes måte. Beundre byens skyline fra vannet, og prøv noen deilige forretter akkompagnert av viner og champagne fra de beste produserende regionene i Catalonia. Kanskje kaster vi anker i lagunen og organiserer en BBQ.

Besøke vingårder

Catalonia har hele ni vindistrikter å velge mellom, og vi tilbyr vinsmakinger fra alle disse vindistriktene. Ønsker man å besøke noen av disse produsentene så skreddersyr vi opplevelsen med vin, mat og historie. Hvem har ikke smakt vin fra Torres? Hos denne produsenten får men en opplevelse og innføring i vin og hoistorie som er et minne for livet. Hva med en lunsj og Torres-viner i de fasjonable lokalene?

Racing Experience

Hva med en fartsfylt dag på racerbanen i Barcelona? Her kan du teste GT biler, Ferrari og Lamborghini på en av de råeste banene i Spania. Dere er selv sjåfører i disse racerbilene men vil også oppleve noen runder som co-pilot med en av de profesjonelle førerne. Vi avslutter opplevelsen med god mat og drikke i padokken eller på restauranten.