Project Description

Alicante er blitt et fantastisk reisemål for de som ønsker et lite stykke Barcelona. Her finnes fantastiske hoteller med flott beliggenhet nede ved havet. Og promenaden langs kysten av Costa Blanca er en av de vakreste i landet. De mange restaurantene tilbyr høy kvalitet på maten i unike omgivelser. Selve havna er i seg selv et sted man kan bør besøke flere kvelder om man har tid. For de som ønsker å arrangere møter eller konferanser så er hotellene av de mest proffe vi har besøkt. Vi kan friste med middager og besøk på Santa Barbara-slottet med en fantastisk utsikt. En båttur ut på Tabarca – sjørøverøya- er et must. I tillegg til dette har Alicante i sin nærhet flere flotte vingårder, gamlebyen El Barrio, grottebesøk i Canalobre, båtcruise langs kysten eller akvariumet Mundomar.

Opplevelser i Alicante

Tabarca

Øya hadde navnet St Pauls øy før 1700-tallet. Etter dette ble øya et tilfluktssted for pirater frem til 1800. Etter dette har det vært både fengsel og fiskerlandsby her. Nå er øya tilrettelagt for turister med guidet omvisning og mange koselige restauranter. Vi leier privat charterbåt ut til øya med servering av lett mat og alle rettigheter.

Cruise

Hva med å leie privat Catamaran? Cruise ned eller opp langs kysten av Alicante. De største av disse Catamaranene tar opp til 200 gjester. Vi i TCN skreddersyr opplegget med servering og full forpleining. Hva med å legge til i en av de blå lagunene? BBQ på båten og alle rettigheter. Mens man venter på bespisning kan man bade i det krystallklare vannet.

Santa Barbara og mer

Vi i TCN kjenner Alicante som vår egen bukselomme. Ønsker du det råeste av de råeste kulissene for en middag  kan vi tilrettelegge for dette. Santa Barbara Castle har de råeste kulissene i Spania for dette. VI har gjort dette før! I tillegg har vi andre topp restauranter i Alicante på vår liste. Alle er naturligvis testet av våre eksperter.

Sightseeing

Alicante kjent som «City of Lights» har en lang liste av attraksjoner for alle og enhver. Alicante er kjent for palmene langs boulevarden, handlegatene, de lange strendene, de fantastiske parkene, museer og gamlebyen m.m. Denne byen kryr av liv og vi kan love at det merkes når kvelden drar seg til. Tabarca, sjørøverøya, er en kort båttur utenfor kysten av Alicante er et must å besøke. Den lille landsbyen på øya har supre restauranter og unike butikker.

Pubcrawl

Elsker man godt øl og god vin skal man ikke gå langt uansett hvor du bor i denne byen. I gamlebyen ved torget kryr det av spennende vannhull. Det serveres selvsagt serrano og iberico av den ypperste kvalitet sammen med god vin og øl. Noen av de er i seg selv en opplevelse i arkitektur og unikhet. TCN har arrangert mange pub-crawler i denne byen. En pub-til-pub quiz er også å anbefale. Det er vel noe av det mest sosiale man kan oppleve.

Fotballkamp – Valencia og Elche

Valencia er et av de mestvinnende lag i toppserien i Spania. Her finnes det vanvittig med tradisjoner og fotballhistorie. Valencia ligger kun to timer kjøring fra Alicante. I tillegg til fotball er byen et fantastisk skue når det gjelder gammel og ny arkitektur. Hva med arrangere et måltid i akvariumet mens havets dyr svømmer rundt og over deg? Vi i TCN fikser dette også.